Schoonheidssalon in Nijmegen werkt op basis van jouw doelen

Soms kan het zijn dat jouw huid door stress, een (huid)ziekte of ouderdom er niet uit ziet zoals je zou willen. Als schoonheidssalon in Nijmegen bieden wij tal van mogelijkheden om dit verouderingsproces van de huid tegen te gaan. Zo kan de klok dus deels teruggedraaid worden. Welke doelen wil je bereiken met jouw huid? Denk bijvoorbeeld aan het verminderen van de diepte van lijntjes en rimpels, het verfijnen van grovere poriën of het verhelderen van pigmentvlekken. Onze behandelingen dragen altijd bij aan vooraf gestelde doelen die je wilt gaan bereiken met jouw huid. Om deze doelen te bereiken hebben wij gekozen om alleen te werken met de beste derma cosmeceuticals producten die op de markt beschikbaar zijn. Wil je een gratis huidadvies ontvangen? Bel naar 024 – 323 85 59.

Huidanalyse bij schoonheidssalon in Nijmegen

Kom je voor het eerst bij onze schoonheidssalon in Nijmegen? Of wil je iemand een behandeling cadeau geven? Dan is de basisbehandeling erg geschikt. Tijdens de behandeling kun je lekker ontspannen en kunnen wij jouw huid leren kennen. We starten de behandeling daarom altijd met een huidanalyse. Hiermee bepalen we de structuur en conditie van jouw huid. Op basis hiervan bepalen we welke producten we tijdens de behandeling gaan gebruiken zodat ze zijn afgestemd op jouw huidtype. Na de behandeling in onze schoonheidssalon in Nijmegen geven wij jou vrijblijvend advies hoe wij jouw huid in optimale conditie brengen. Wij geloven namelijk dat als jij tevreden bent over de conditie van jouw huid, jij je een blijer mens voelt en dit ook uitstraalt. Optimaliseer de conditie van jouw huid door direct een afspraak in te plannen!

Schoonheidssadvies nijmegen

Gezichtspraktijk Patrizia Bos is de specialist op het gebied van peelings

Wist je dat wij als schoonheidssalon in Nijmegen al 40 jaar de specialist zijn op het gebied van peelings in Nederland? De peelings variëren van mild tot intensief en worden altijd aangepast op jouw huidtype. Zo kun je kiezen tussen de Nimue, PCA of PH-formula peeling in Nijmegen bij ons in de salon. Wanneer je last hebt van acne hebben wij een speciale kuur beschikbaar. Deze behandelingen kunnen ook worden vergoed door jouw zorgverzekeraar. Zodra jouw acne onder controle is, kun je één keer in de maand een acne peeling laten aanbrengen. Wil je meer weten over een gezichtsbehandeling in Nijmegen? Maak een afspraak voor gratis huidadvies: 024 – 323 85 59.