Peeling in Nijmegen voor doeltreffende behandeling

In onze gezichtspraktijk in Nijmegen is een peeling één van onze gezichtsbehandelingen waarmee wij de conditie van jouw huid kunnen optimaliseren. Ons team bestaat uit vier gepassioneerde huidspecialisten die je met veel zorg en aandacht behandelen én jou daarnaast ook begeleiden in het traject na de behandeling. Samen met onze specialisten stel jij jouw persoonlijke doelen vast op het gebied van huidverbetering of huidverjonging. Wil je bijvoorbeeld jouw huid verjongen? Dan is een peeling erg geschikt omdat deze de oude oppervlakkige huidcellen verwijderd. Tegelijkertijd verbetert deze nieuwe jonge huidcellen van binnenuit. Het resultaat is dat jouw huid er zichtbaar gezonder uit ziet. Bezoek onze salon in Nijmegen voor peeling behandelingen die zijn afgestemd op jouw huidproblemen. Wil je meer weten? Maak een afspraak voor gratis huidadvies.

Peeling in Nijmegen op basis van professioneel advies en uw voorkeuren

Met een peeling in Nijmegen bij ons in de salon kunnen problemen zoals huidveroudering, pigmentvlekken, acne en chronische roodheid snel en doeltreffend behandeld worden. We peelen namelijk niet alleen, maar we vernieuwen de huid en werken doelgericht met voedende werkstoffen die zijn afgestemd op jouw huidprobleem. Hierdoor kunnen wij met onze peelings de huid tot in de lederhuid behandelen. Op die manier is het mogelijk om structurele verandering te bewerkstelligen. Dit is bij veel andere cosmetische behandelingen en producten vaak niet mogelijk. Voordat jij een peeling behandeling krijgt, voorzien wij jou eerst van professioneel advies en houden wij rekening met jouw voorkeuren. Wil je weten welke peeling in onze schoonheidssalon in Nijmegen het beste bij jou past? Maak een afspraak voor gratis huidadvies door te bellen naar: 024 – 323 85 59.

Peeling

Peelingbehandelingen in Nijmegen gericht op acne

Ben je op zoek naar een acne peeling in Nijmegen? Hiervoor hebben wij een speciale kuur ontwikkeld. Acne is een veelvoorkomend en vervelend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. De bacterie propioni is voor 90% verantwoordelijk voor het ontstaan van acne. Onze behandelingen richten zich daarom ook op het bestrijden van deze bacterie. Om de kuur goed te laten slagen starten we met een detox peeling om jouw huid grondig te reinigen. Vervolgens starten we met de 4-wekelijkse kuur. Deze behandelingen kunnen ook worden vergoed door jouw zorgverzekeraar. Ben je op zoek naar een andere gezichtsbehandeling in Nijmegen? Op basis van een huidanalyse bekijken wij samen met jou welke behandeling op jouw huid kan worden toegepast voor een optimaal resultaat. Wil jij jouw huid in optimale conditie brengen? Maak een afspraak door te mailen naar info@patriziabos.nl