Onze schoonheidssalon

Onze schoonheidssalon is in 1980 opgericht door Patrizia Bos. Begonnen als klassieke schoonheidssalon huidverzorgingsbehandelingen zijn wij uitgegroeid naar een instituut gespecialiseerd in huidverbetering. Sinds 1 januari 2017 leidt Inge de Best de Schoonheidssalon. Met 15 jaar ervaring als bedrijfsleider was voor Inge het moment aangebroken om het huidinstituut over te nemen. Patrizia is nog steeds actief betrokken en voert regelmatig behandelingen uit. Ons team bestaat uit vier gepassioneerde huidspecialisten die jou met veel zorg en aandacht behandelen én je daarnaast ook begeleiden in het traject na de behandeling.

Samen met onze specialisten stel jij jouw persoonlijke doelen vast op het gebied van huidverzorging of huidverbetering. Hierbij werken wij met de allerbeste producten die er op de markt beschikbaar zijn. Denk aan merken zoals PCA, Nimue, PH Formula, Maria Galland en ons eigen huismerk PB. Onze meest toegepaste behandelingen zijn peelings op natuurlijke basis. Hiernaast bieden we ook behandelingen voor huidverbetering zoals bijvoorbeeld microdermabrasie, microneedling en SeyoTDA.

Ons doel is altijd om de conditie van de huid van jouw gezicht te optimaliseren. Want wij geloven dat als jij tevreden bent over de conditie van jouw huid, jij je een blijer mens voelt, dat ook uitstraalt en daardoor (nog) gelukkiger door het leven gaat.

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Average rating:  
 8 reviews
by Meri Olde on Patrizia Bos

Al bijna 18 jaar kom ik bij jullie! In hartje Nijmegen is de salon een oase van rust in een druk leven. Even helemaal niets en me overgeven aan de professionals. Want dat zijn ze zeker, deskundig en betrokken. Met warme vriendelijkheid wordt hier gekeken naar wat jouw huid het beste kan gebruiken om je te laten stralen! En dan een heerlijke massage, waarbij ik volledig tot rust kom en er weer helemaal tegenaan kan in het “echte” leven. Super salon!

by Ilse on Patrizia Bos

Zo blij dat ik bij jullie terecht ben gekomen! Eindelijk een salon met gekwalificeerd en uiterst professioneel personeel. Na jarenlang veel last te hebben gehad van acne is dit door de behandelingen in jullie salon sterk verbeterd. Jullie producten zijn top en prima voor mijn gevoelige huid. Maar dat zijn niet de enige redenen dat ik bij jullie kom. Het voelt voor mij als 'thuis'. Ongedwongen sfeer, gastvrij en altijd een warm welkom. Zeer aanbevolen dus!

by M. Evers on Patrizia Bos

De behandelingen zijn heel goed! Je komt tot rust tijdens de geweldige massage(s). Deskundig advies, ook hoe je thuis de producten moet gebruiken. Er wordt uitgelegd waarom je huid is zoals die nu is en wat je eraan kan doen om het te verbeteren.
Na de behandeling (afgestemd op wat je op dat moment nodig hebt) ziet mijn huid er glanzend en uitgerust uit. En daar is het toch allemaal om te doen.

by Els jansen on Patrizia Bos

Kwaliteit en passend advies

by Yvonne S. on Patrizia Bos

Sinds ik bij Patrizia Bos kom is de structuur en de conditie van mijn huid zichtbaar beduidend verbeterd. Nog nooit had ik gehoord van micro needling en ik had nog nooit een peeling gehad. Na dit alles te hebben ervaren kan ik alleen maar zeggen : Fantastisch resultaat! En dan de geweldige massages , gevolgd door heerlijk ontspannende maskers! De persoonlijke benadering en adviezen van Inge alsmede haar professionaliteit geven mij heel veel vertrouwen. Ik hoop hier nog lang van te mogen genieten!!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»