Onze schoonheidssalon

Onze schoonheidssalon is in 1980 opgericht door Patrizia Bos. Begonnen als klassieke schoonheidssalon met huidverzorgingsbehandelingen zijn wij uitgegroeid naar een instituut gespecialiseerd in huidverbetering. Sinds 1 januari 2017 leidt Inge de Best de Schoonheidssalon. Met 15 jaar ervaring als bedrijfsleider was voor Inge het moment aangebroken om het bedrijf over te nemen. Patrizia is nog steeds actief betrokken. Ons team bestaat uit vier gepassioneerde huidspecialisten die jou met veel zorg en aandacht behandelen én je daarnaast ook begeleiden in het traject na de behandeling.

Samen met onze specialisten stel jij jouw persoonlijke doelen vast op het gebied van huidverbetering of huidverjonging. Hierbij werken wij met de allerbeste producten die er op de markt beschikbaar zijn. Denk aan merken zoals Nimue, pHformula, Fusion, PCA, Meline, Thoclor, Dr.K en Forlle’d. Onze meest toegepaste behandelingen zijn peelings/ resurfacings en retinol behandelingen. Hiernaast bieden we ook behandelingen voor huidverbetering zoals bijvoorbeeld Jett Plasma Lift behandeling, microneedling en SeyoTDA.

024 – 323 85 59Contactformulier

“Ons doel is altijd om de conditie van jouw huid te optimaliseren. Wij geloven dat als jij tevreden bent over de conditie van jouw huid, jij je een blijer mens voelt, dat ook uitstraalt en daardoor nog gelukkiger door het leven gaat”

Reviews