Onze schoonheidssalon

Onze schoonheidssalon is in 1980 opgericht door Patrizia Bos. Begonnen als klassieke schoonheidssalon huidverzorgingsbehandelingen zijn wij uitgegroeid naar een instituut gespecialiseerd in huidverbetering. Sinds 1 januari 2017 leidt Inge de Best de Schoonheidssalon. Met 15 jaar ervaring als bedrijfsleider was voor Inge het moment aangebroken om het huidinstituut over te nemen. Patrizia is nog steeds actief betrokken en voert regelmatig behandelingen uit. Ons team bestaat uit vier gepassioneerde huidspecialisten die jou met veel zorg en aandacht behandelen én je daarnaast ook begeleiden in het traject na de behandeling.

Samen met onze specialisten stel jij jouw persoonlijke doelen vast op het gebied van huidverzorging of huidverbetering. Hierbij werken wij met de allerbeste producten die er op de markt beschikbaar zijn. Denk aan merken zoals PCA, Nimue, PH Formula, Maria Galland en ons eigen huismerk PB. Onze meest toegepaste behandelingen zijn peelings op natuurlijke basis. Hiernaast bieden we ook behandelingen voor huidverbetering zoals bijvoorbeeld microdermabrasie, microneedling en SeyoTDA.

024 – 323 85 59Contactformulier

Ons doel is altijd om de conditie van de huid van jouw gezicht te optimaliseren. Want wij geloven dat als jij tevreden bent over de conditie van jouw huid, jij je een blijer mens voelt, dat ook uitstraalt en daardoor (nog) gelukkiger door het leven gaat.

Reviews