Cadeaubon

We hebben er allemaal regelmatig mee te maken: een jarige, moeder- of vaderdag, jubileum, geslaagd voor een studie, afscheidsfeestje en ga zo maar door met allerlei bijzondere momenten en vieringen. Of iemand heeft je zo goed geholpen dat jij diegene graag iets terug wilt geven. Er zijn talloze redenen waarom we een ander iets willen geven.

Soms weet je alleen niet zo goed wat je iemand wilt geven. Een dergelijke ervaring hebben we allemaal wel eens gehad. Het goede nieuws is dat dit probleempje heel makkelijk kan worden opgelost via de cadeaubonnen die wij aanbieden in onze salon en via deze pagina. Met een cadeaubon geef je iemand een heerlijke behandeling cadeau en dus echt 100% quality time én met een stralend eindresultaat! Natuurlijk heeft degene die de cadeaubon ontvangt ook de keuzevrijheid om in plaats van een behandeling, te kiezen voor het aanschaffen van een productpakket. Maar verwennen, dat doe je hem of haar altijd met een PB Cadeaubon!

Dus wil je iemand binnenkort bedanken of verrassen, dan is dat hier zo geregeld! Je ontvangt na aankoop van je cadeaubon een unieke code in je e-mail waarmee je cadeaubon is geactiveerd. Met deze code kan de ontvanger van de cadeaubon zijn of haar cadeau verzilveren in onze salon.