Seyo TDA

Bij Trans Dermale Applicatie (TDA) komen werkstoffen op basis van Hyaluronzuur in de diepere lagen van de huid terecht zonder aanraking, irritatie of roodheid. Hyaluronzuur heeft een hydraterende samenstelling waardoor de vochtbalans verbeterd wordt. Het Seyo TDA apparaat zorgt ervoor dat zuurstof in de cel wordt gebracht waardoor afvalstoffen worden verwijderd en voedingstoffen beter kunnen worden opgenomen. Het TDA systeem reinigt de lucht uit de omgeving en maakt daarvan hoog-geconcentreerde zuivere zuurstof. Daardoor wordt de hoornlaag van de huid geopend zodat de actieve ingrediënten de diepere huidlagen kunnen bereiken. De hoge druk zorgt tevens voor stimulatie van collageen aanmaak en elastine in de huid. Afgestemd op jouw huidconditie stellen we een kuur samen, bijvoorbeeld gedurende 3 weken, 2 keer per week.

Seyo TDA Mitocell

Door de toevoeging van anti aging werkstoffen heeft deze behandeling een verjongend effect op een veeleisende huid.

Prijs: €56,00

Seyo TDA Hyaluron 10

De Seyo TDA Hyaluron 10 is een speciale behandeling voor de eerste lijntjes. Door de hoge concentratie hyaluron legt deze TDA behandeling een vocht depot aan in de huid en herstelt je huid daardoor intensief.

Prijs: €51,00

Seyo TDA Hyaluron 5

De Seyo TDA Hyaluron 5 behandeling heeft een preventief effect op de jongere huid. Het zorgt voor een opbouw van vocht in de huid waar nodig.

Prijs: €41,-

Seyo TDA Proderm Acne

Om Acne te verminderen maken we gebruik van de werkstof Propolis bijenbalsem. Deze stof stimuleert het immuunsysteem en werkt ontstekingswerend, het remt tevens de groei van de Priopione Acne bacterie (de bacterie die Acne veroorzaakt in de huid). De werkstof Propolis bijenbalsem bevat talrijke vitamines zoals vitamine A, B, C en E. We sluiten deze behandeling af met een speciaal masker met extra werkzame stoffen om Acne te bestrijden.

Prijs: €51,-

Declaratie bij ziektekostenverzekeraar

Onze acne behandelingen kun je declareren bij je ziektekostenverzekeraar indien dit in jouw pakket zit.
Bij sommigen verzekeraars is het wel nodig om een doorverwijzing van je huisarts te hebben.

Wil je meer weten?

Maak een afspraak voor een gratis huidadvies: 024 – 323 85 59

Of vul onderstaand contactformulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.