Nieuwe revolutionaire pigmentbehandeling

MeLine Skin is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten pigmentvlekken. Deze unieke methode is ontwikkeld door Dr. Fernando Bouffard, een erkend specialist op het gebied van dermatologische producten en het behandelen van hyperpigmentatie. MeLine Skin is geschikt voor elk huidtype en pigmentsoort. De producten en behandelingen vereisen de nodige ervaring en kennis om het gewenste resultaat te bereiken. De huidspecialisten bij Patrizia Bos zijn opgeleid om deze revolutionaire behandelingen uit te voeren.

Het grote verschil met bestaande pigmentbehandelingen is de diepere werking van de samengestelde werkstoffen waardoor ook pigmentvlekken in de diepere huidlaag kunnen worden behandeld. De zichtbaarheid van pigmentvlekken zoals melasma en zwangerschapsmasker kunnen met Meline Skin behandelingen tot 95% verdwijnen!

MeLine Skin behandeling

MeLine Skin is één van de peelings die Gezichtspraktijk Patrizia Bos aanbiedt. Peelings zijn steeds populairder aan het worden vanwege de goede resultaten. Goed om te weten dat wij reeds 20 jaar ervaring hebben met deze behandelingen en hierin dé huidspecialist zijn in Nijmegen en omgeving.

Prijs: € 127,50

Nieuwsgierig geworden of heb je een vraag? Je kunt bij ons altijd terecht voor een gratis intake.

Wil je meer weten?

Maak een afspraak voor een gratis huidadvies: 024 – 323 85 59

Of vul onderstaand contactformulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.