Peeling

Met een peeling kun je de huid vernieuwen. De peeling verwijderd oude oppervlakkige huidcellen en verbetert nieuwe jonge huidcellen van binnen uit, de huid ziet er zichtbaar gezonder uit. Hiermee kunnen we problemen zoals huidveroudering, pigmentvlekken, acne en chronische roodheid snel en doeltreffend behandelen. We peelen namelijk niet alleen, we vernieuwen de huid en werken doelgericht met voedende werkstoffen op het huidprobleem.

Het grote voordeel van onze peelings is dat we de huid in de lederhuid kunnen behandelen waardoor we een structurele verandering kunnen bewerkstelligen in tegenstelling tot veel andere cosmetische behandelingen en producten die verkrijgbaar zijn op de markt. Op basis van ons advies en jouw voorkeur kiezen we één van de volgende peeling behandelingen van Nimue, PCA of PH-Formula.

schoonheidsbehandeling

Nimue Facial Peeling

Dit een behandeling van 60 minuten waarbij we op dat moment bekijken welke peeling het beste is. Hierbij kunnen we kiezen uit 2 verschillende peelings op basis van een 35% glycolzuur of een 15% melk-citroen en glycolzuur. Afhankelijk van de behoefte van jouw huid volgt na de peeling een masker of een speciaal concentraat. Na deze behandeling ziet je huid er helder en glanzend uit. Je hebt geen last van vervelling zoals bij de intensieve peelings wel kan zijn.

Prijs: € 71,50

Nimue Specialist

We hebben hebben keuze uit 5 verschillende peelings (15% bio active, 35% glycolpeel, 7,5% TCA, penta salaic en bio lacto peel). Daarnaast maken we gebruik van het alginaat masker op basis van witte algen om je huid intensief te voeden en te kalmeren. Behalve dat je huid aan het werk gaat zorgen wij uiteraard ook voor de nodige ontspanning via een nek- en schoudermassage. Na deze behandeling ziet je huid er helder en glanzend uit en heb je geen last van vervelling. Alleen bij de intensieve 7,5% TCA peeling kan er na 2 tot 3 dagen een vervelling optreden die nodig is om de huid volledig te vernieuwen.

Prijs: €92,50

PCA Peels

Bij deze behandeling starten we met een detox peeling. Vervolgens maken we de keuze uit verschillende soorten combinaties van peelings zoals PCA Peel, Sensi Peel of Ultra Peel. Na de peeling wordt per zone een serum aangebracht op basis van de conditie van de desbetreffende zones. Het unieke aan deze behandeling is dat je soms wel 6 verschillende serums min of meer tegelijkertijd krijgt aangebracht. Als afsluiting van deze behandeling wordt retinoide aangebracht die ervoor zorgt dat de opname van alle aangebrachte werkstoffen wordt geoptimaliseerd. Retinol zorgt voor een intens sterke huidvernieuwing en de huid kan hierdoor regelmatig gaan vervellen.

Prijs: €102,50

PCA Nabehandelingspakket

Het nabehandelingspakket van PCA voor thuisgebruik zorgt voor een goed herstel. Dit pakket bestaat uit 5 producten waarmee je 7-10 dagen je huid kunt na behandelen. Heb je de behandeling Peels gehad, dan dien je na afloop gebruik te maken van deze producten.

Prijs: €38,-

PCA Detox

Dit is een uitstekende reinigende peeling om alle huidtypes te ontgiften. Salycilzuur en glycolzuur dringen diep door in de huid om zo het verstopt talg te verweken. Pca serums worden per huidzone aangebracht om zo de verschillende huidcondities in je huid te verbeteren. Een hydraterend haver masker of een reinigend masker op basis van salicylzuur wordt aansluitend aangebracht die alle schadelijke bacteriën doodt.

Prijs: €71,50

PCA Retinol 6%

Deze unieke 6% Retinol peeling zorgt voor de meest intensieve vernieuwing van je huidcellen. Het unieke “PCA Omnisome techniek” zorgt ervoor dat Retinol (vitamine A) langzaam wordt opgenomen door je huid. Zo geeft het geen irritatie maar kan de huid het juist goed verdragen. De peeling zorgt voor meer volume in je huid, vermindert hyperpigmentatie en verbetert de huidstructuur. Ook bij deze behandeling kan je huid gaan vervellen. De Retinol peeling is geschikt nadat je andere peels van PCA hebt ondergaan.

Prijs: €142,50

PCA Oxygen

In feite is PCA Oxygen geen peeling maar heeft wel raakvlakken met de andere PCA peelings. Deze behandeling bestaat uit verschillende laag over laag aangebrachte werkstoffen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Deze ideale mix van werkstoffen worden laag voor laag in je huid gemasseerd. Het doel van Oxygen is onder andere om de doorbloeding extra te stimuleren, waardoor het zuurstofgehalte in je huidcellen kan worden verhoogd. Hiernaast werkt Oxygen ook ontgiftend. De huid die voor de behandeling vaal of verslapt eruit zag, ziet na de behandeling stevig en goed doorbloedt uit.

Prijs: €92,50

pHformula resurfacing

Dit zijn de meest intensieve peelings waarmee wij werken. Binnen pHformula resurfacing zijn er vier behandelprogramma’s die respectievelijk werken aan het verbeteren of verminderen van pigment, huidveroudering, acne en chronische roodheid of rosacea. Dankzij een hoge dosering aan werkstoffen zal de huid zich van binnenuit verbeteren en worden huidproblemen gecorrigeerd. Nadat we je onzuiverheden hebben verwijderd, wordt de resurfacing aangebracht. Deze solution kan een prikkelend gevoel geven. Eenmaal opgenomen door je huid neemt dit gevoel af. Vervolgens sluiten we de behandeling af met een voedend en kalmerend masker. Na 2 tot 3 dagen kan een lichte vervelling optreden doordat je huid zich vernieuwt. Het thuisprogramma biedt hiervoor verlichting en herstel.

Prijs €102,50

Acne peeling

Acne kan op verschillende leeftijden ontstaan. Vaak ontstaat dit huidprobleem in de pubertijd maar acne kan zich ook pas op latere leeftijd manifesteren en kan tot je 60e aanhouden. Het is een veelvoorkomend en vervelend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Er bestaan verschillende vormen van acne. De bacterie propioni is voor 90% verantwoordelijk voor het ontstaan van acne. Deze bacterie kan zich alleen maar vermeerderen in een zuurstofvrije omgeving. Talg houdt dode huidcellen vast en deze sluiten de haarfollikel af waardoor de talg er niet uit kan. Door de verstopping die ontstaat kan er geen zuurstof in de follikel komen waardoor de propioni bacterie zich goed kan ontwikkelen. Een andere oorzaak van acne kan ontstaan wanneer het hormoongehalte uit balans is. Hierdoor kan de talgproductie dusdanig toenemen waardoor er een vette huid ontstaat. Deze vette huid zorgt ook weer snel voor verstoppingen door een overproductie aan talg. Onze behandelingen richten zich vooral op het bestrijden van de propioni bacterie. Hierbij is het nodig om wekelijks behandeld te worden. We beginnen bijvoorbeeld met een detox peeling om je huid grondig te reinigen en vervolgens starten we met de 4 wekelijkse kuur. Is je acne dan voldoende onder controle dan volgt eens in de maand een peeling.

Prijs kuur: €104,-

Prijs detox acne: €51,-

Declaratie bij ziektekostenverzekeraar

Onze acne behandelingen kun je declareren bij je ziektekostenverzekeraar indien dit in jouw pakket zit. Dit betekent dat je bij ons de factuur betaald en daarna ontvang je de factuur voor je verzekeraar via een email van ons. Deze kun je vervolgens indienen bij je zorgverzekeraar waarbij je binnen enkele dagen jouw deel terug ontvangt wat je vergoed krijgt van je verzekering.

Let op: bij sommigen verzekeraars is het wel nodig om een doorverwijzing van je huisarts te hebben.

Wil je meer weten?

Maak een afspraak voor een gratis huidadvies: 024 – 323 85 59

Of vul onderstaand contactformulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.