Needling

Micro needling is een techniek waarbij met behulp van kleine naaldjes gaatjes in de huid worden gemaakt, waardoor deze tijdelijk licht beschadigd raakt. Tijdens het herstel van deze minuscule beschadigingen maakt de huid nieuw collageen en bindweefsel aan. Je huid wordt dikker, weerbaarder, soepeler, sterker en egaler. We bieden diverse needling methodes aan. Na een grondige huidanalyse zal de huidspecialiste je de juiste behandeling adviseren.

Micro needling behandeling

De naalden van de hand roller hebben een dieptewerking van 0,25 mm 0,5 mm of 1 mm. Deze zeer kleine naalden maken microscopische kanalen in de huid. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Dit proces verzacht rimpels en verbetert de huidstructuur zoals verfijning van grove poriën of vermindering van acne littekens. Om het effect van de behandeling te vergroten beginnen we met een fruitzuur peeling, de daarop volgende micro needling sessie voedt de huid middels een speciaal concentraat gericht op de verbetering van jouw specifieke huidconditie. Deze behandeling wordt afgesloten met een kalmerend algen masker.

Prijs: €102,50 of €142,50

Dermapen Mono needling behandeling

In tegenstelling tot bovenstaande micro neelding behandeling gebruiken we voor de mono pen needling behandeling geen handroller met meerdere naalden maar een elektrisch apparaat met 1 enkele naald. Met de mono pen kunnen kunnen zichtbare rimpeltjes worden verminderd. Met deze behandeltechniek wordt de rimpel plaatselijk behandeld waardoor lijntjes en rimpels als het ware opgevuld worden met huideigen collageen. Resultaat: minder zichtbare rimpels!

Prijs: €152,50

Dermapen Multi needling behandeling

De electrische multi needle heeft kleine vibrerende naaldjes die de huid gecontroleerd beschadigen, zodat er een natuurlijk genezingsproces in gang wordt gezet. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel). De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempeld met meerdere naaldjes waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in huid zo snel mogelijk worden genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger.

Prijs: €152,50

Wil je meer weten?

Maak een afspraak voor een gratis huidadvies: 024 – 323 85 59

Of vul onderstaand contactformulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.