Huidverzorging

Na onze huidanalyse bespreken we met jou de mogelijkheden die in eerste instantie vooral gericht zijn op de beste verzorging van jouw huid. Op basis van ons advies en jouw voorkeur kiezen we één van de volgende behandelingen: Basis, Modelage, Thalasso, Cocon of Mille Lumiere.

PatriziaBos logo

Basis Patrizia Bos behandeling

Voor deze behandeling maken we gebruik van onze eigen succesvolle productlijn Patrizia Bos. Onze eigen producten bestaan uit een perfecte mix van onder andere Italiaanse oliën van de olijf, druif en vijg. Tijdens de behandeling nemen we onderstaande stappen met je door om je huid optimaal te verzorgen en jou lekker te laten ontspannen.

De behandeling bestaat uit:

  • Reiniging
  • Huidanalyse
  • Dieptereiniging
  • Verwijderen van talg en andere onzuiverheden indien aanwezig (gerstekorrels, comedonen)
  • Harsen van de bovenlip
  • Wenkbrauwen bijwerken
  • Gezichts- en schoudermassage
  • Aanbrengen hydraterend masker,
  • Dagcreme met hoge spf waarde.

Prijs: €65,-

Maria Galland – Modelage behandeling met liftend effect voor de huid

Naast alle stappen die we met je doornemen in de basisbehandeling, maken we bij de modelage behandeling van Maria Galland ook gebruik van een andere techniek. Modelage is een zelf verwarmend minerale masker met unieke eigenschappen in de werkstoffen. De huid wordt gelift en voelt strakker aan. Het mooie aan de modelage techniek is dat ieder deel van de huid haar eigen voedingsstoffen krijgt die ze nodig heeft.

Prijs: €95,-

Maria Galland – Thalasso behandeling voor de gevoelige of gestresste huid

Naast alle stappen die we met je doornemen in de basisbehandeling, maken we bij deze behandeling ook gebruik van het bijzondere masker Thalasso. Een speciaal op het huidtype afgestemde werkstoffenampul wordt aangebracht onder een verkoelend algenmasker. Hiermee wordt de huid ontgift en zorgen de werkzame stoffen voor de ideale vochtbalans in je huid wat bijdraagt aan een betere elasticiteit van de huid. Het bijzondere van de actieve mircoalgen is dat ze tevens de stofwisseling stimuleren en daarmee een gevoelige of gestreste huid tot rust kunnen brengen.

Prijs: €95,-

Maria Galland – Cocon behandeling, heerlijk ontspannen

Naast alle stappen die we met je doornemen in de basisbehandeling, maken we bij de Cocon behandeling gebruik van een zacht schuimmasker die er vooral voor zorgt dat je huid in een staat van optimale ontspanning komt. Kenmerkend voor de Cocon behandeling is dat in iedere fase van de behandeling er speciale massagetechnieken aan bod komen. Hiermee ontspannen de gelaatstrekken, wordt de huid extra glad en worden verklevingen van het bindweefsel losgemaakt.

Prijs: €95,-

Maria Galland – Mille Lumiere, voor een zichtbare jongere uitstraling

Mille Lumiere is de meest uitgebreide en exclusieve verzorgingsbehandeling die we aanbieden. Tijdens deze behandeling worden onder andere twee maskers aangebracht waarmee de huid een zichtbaar jongere uitstraling krijgt door de scherpte van rimpels verminderen. Door gebruik te maken van het ultradunne gevriesdroogde truffelmasker, voelt jouw huid na afloop van deze behandeling weer stevig aan. De perfecte mix aan werkstoffen zorgen er bovendien voor dat je huid volledig is gevoed.

Prijs: €120,-

Wil je meer weten?

Maak een afspraak voor een gratis huidadvies: 024 – 323 85 59

Of vul onderstaand contactformulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.