Basis behandeling

Kom je voor het eerst bij ons of wil je iemand een behandeling cadeau geven? Dan is dit een geschikte behandeling. Terwijl jij lekker kan ontspannen, leren wij jouw huid kennen en kunnen vervolgens een vrijblijvend advies geven hoe we jouw huid in een optimale conditie brengen.

PatriziaBos logo

Basis behandeling

We starten de behandeling altijd met een huidanalyse. Dit is belangrijk om de structuur en conditie te bepalen zodat we de producten die we in de behandeling gaan gebruiken op jouw huid kunnen aanpassen. Tijdens deze behandeling nemen we onderstaande stappen met je door om je huid optimaal te verzorgen en jou lekker te laten ontspannen.

  • Reiniging
  • Huidanalyse
  • Dieptereiniging
  • Verwijderen van talg en andere onzuiverheden indien aanwezig (gerstekorrels, comedonen)
  • Harsen van de bovenlip
  • Wenkbrauwen bijwerken
  • Gezichts- en schoudermassage
  • Hydraterend masker
  • Dagcreme met hoge spf waarde

Prijs: €66,50

Maria Galland – Modelage behandeling met liftend effect voor de huid

Naast alle stappen die we met je doornemen in de basisbehandeling, maken we bij de modelage behandeling van Maria Galland ook gebruik van een andere techniek. Modelage is een zelf verwarmend minerale masker met unieke eigenschappen in de werkstoffen. De huid wordt gelift en voelt strakker aan. Het mooie aan de modelage techniek is dat ieder deel van de huid haar eigen voedingsstoffen krijgt die ze nodig heeft.

Prijs: €97,50

Maria Galland – Thalasso behandeling voor de gevoelige of gestresste huid

Naast alle stappen die we met je doornemen in de basisbehandeling, maken we bij deze behandeling ook gebruik van het bijzondere masker Thalasso. Een speciaal op het huidtype afgestemde werkstoffenampul wordt aangebracht onder een verkoelend algenmasker. Hiermee wordt de huid ontgift en zorgen de werkzame stoffen voor de ideale vochtbalans in je huid wat bijdraagt aan een betere elasticiteit van de huid. Het bijzondere van de actieve mircoalgen is dat ze tevens de stofwisseling stimuleren en daarmee een gevoelige of gestreste huid tot rust kunnen brengen.

Prijs: €97,50

Maria Galland – Cocon behandeling, heerlijk ontspannen

Naast alle stappen die we met je doornemen in de basisbehandeling, maken we bij de Cocon behandeling gebruik van een zacht schuimmasker die er vooral voor zorgt dat je huid in een staat van optimale ontspanning komt. Kenmerkend voor de Cocon behandeling is dat in iedere fase van de behandeling er speciale massagetechnieken aan bod komen. Hiermee ontspannen de gelaatstrekken, wordt de huid extra glad en worden verklevingen van het bindweefsel losgemaakt.

Prijs: €97,50

Maria Galland – Mille Lumiere, voor een zichtbare jongere uitstraling

Mille Lumiere is de meest uitgebreide en exclusieve verzorgingsbehandeling die we aanbieden. Tijdens deze behandeling worden onder andere twee maskers aangebracht waarmee de huid een zichtbaar jongere uitstraling krijgt door de scherpte van rimpels verminderen. Door gebruik te maken van het ultradunne gevriesdroogde truffelmasker, voelt jouw huid na afloop van deze behandeling weer stevig aan. De perfecte mix aan werkstoffen zorgen er bovendien voor dat je huid volledig is gevoed.

Prijs: €122,50

Wil je meer weten?

Maak een afspraak voor een gratis huidadvies: 024 – 323 85 59

Of vul onderstaand contactformulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.