Forlle’d

Als enige salon in Nijmegen werken wij met deze unieke Japanse producten met Nobelprijs bekroonde nanotechnologie. Forlle’d is pionier in nanotechnologie, waarmee ze in staat zijn om hyaluronzuur-moleculen te verkleinen tot 5 nanometer. Hierdoor zijn ze in staat om diep in de dermis te komen, waar ze de fibroblasten stimuleren om elastine en collageen aan te maken en de eigen hyaluronzuur-aanmaak te bevorderen. Ze fungeren tevens als delivery system en nemen andere werkstoffen mee de dermis in.  Alle producten zijn met elkaar te combineren zodat we altijd een behandeling op maat kunnen maken.

Wat maakt Forlle’d zo bijzonder?

  • De actieve werkstoffen zijn zo klein dat ze – in tegenstelling tot andere (luxe) producten – wel tot in de diepste huidlaag kunnen doordringen.
  • Hierdoor vernieuwen en verjongen ze de huid op cellulair niveau.
  • Forlle’d vermindert rimpels, verstevigt de huid, herstelt de huidstructuur, boost de huidvernieuwing, verhoogt de hydratatie, werkt ontgiftend, versterkt het immuunsysteem van de huid en beschermt de huid tegen vrije radicalen.
  • De resultaten zijn verbluffebnd en al zichtbaar na 1 behandeling.
  • Forlle’d is geschikt voor iedereen die huidveroudering wil tegengaan en een goed alternatief voor iedereen die geen botox en/of fillers wil gebruiken.

Lifting treatment

Een direct liftende behandeling van Forlle’d

Deze behandeling herstelt huidverslapping en zorgt voor betere gelaatscontouren. Een kuur voorkomt vroegtijdige huidveroudering, verbetert de elasticiteit van de huid, geeft
volume en stevigheid, versterkt de hydratatie op een dieper huidniveau en herstelt de collageen- en elastinesynthese. Zelfs na een behandeling is het resultaat zichtbaar. Uitermate geschikt voor speciale gelegenheden.

Prijs € 132,50

Platinum Treatment

Een luxe anti-aging behandeling met anti-oxidanten

De behandeling op basis van platinum heeft een sterk anti-oxidant effect en voorkomt huidveroudering door invloed van omgevingsfactoren. Het houdt het melanogeneproces onder controle en voorkomt hiermee pigmentvlekken. De huid wordt ontgift, celontsteking wordt vermindert en de negatieve effecten van vrije radicalen worden onder controle gehouden.

Prijs € 132,50

Wil je meer weten?

Maak een afspraak voor een gratis huidadvies: 024 – 323 85 59

Of vul onderstaand contactformulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.