Voor de beste en meest effectieve acne behandeling in Nijmegen, doe je er goed aan om een afspraak met een van onze specialisten te maken. Zij kunnen je op zeer goede wijze verder helpen en je steeds de beste acne behandeling van Nijmegen en omgeving bieden. Je doet er toch al verstandig aan om als je op zoek bent naar een adres om jouw acne en/of acne littekens wil laten behandelen, een afspraak bij ons te maken voor een vrijblijvend intake/huidadvies.

Voor huidverbetering en huidverjonging

Na een start in 1980 als een klassieke schoonheidssalon met huidverzorgende behandelingen, zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot dé specialist in huidverbetering en huidverjonging. In dat kader kunnen wij je ook steeds de beste acne behandeling van Nijmegen bieden. We zijn specialist in gezichtsbehandelingen die bijdragen aan de verbetering van de huid. Zeker huidproblemen als acne, een rode huid, pigmentvlekken en huidveroudering zijn zaken die wij kunnen verhelpen.

Acne behandeling Nijmegen
Acne behandeling in Nijmegen

We gebruiken de nieuwste technieken en producten

Wel eens van dermapen, multi needling en microneedling gehoord? Het moge duidelijk zijn, wij bedienen ons van de meest moderne technieken en gebruiken alleen de nieuwste producten. Met genoemde technieken kunnen we zelfs acne littekens verhelpen. Je huid ziet er jonger en frisser uit. Naast deze behandelingen bieden wij ook verschillende peelings aan van DR K, Nimue, PCA, net als resurfacings van pH-formula. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en hebben al 40 jaar ervaring! We passen de nieuwste behandeltechnieken toe en combineren de beste producten voor elk huidtype. Hiermee weten wij de beste resultaten te behalen en kunnen wij huidproblemen zoals acne goed behandelen.

Wij garanderen je de beste acne behandeling in Nijmegen

Om je steeds de beste acne behandeling in Nijmegen te kunnen garanderen, zorgen we dat we steeds op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en de beste producten. De resultaten worden met de voortdurende ontwikkelingen steeds beter. Want behalve de al genoemde behandelmethoden maken we ook gebruik van Jett Plasma, Seyo TDA en microdermabrasie. Uiteraard maken we alleen gebruik van de beste derma cosmeceuticals producten die op de markt beschikbaar zijn. Zo kunnen we je altijd alleen het beste bieden en doen we onze naam als specialist in huidverbetering en huidverjonging ook echt eer aan.

Een flinke dosis extra zelfvertrouwen

Je hoeft niet langer door te lopen met acne, je kunt er echt iets aan laten doen. En dat traject start met het maken van een afspraak. Doe dat vandaag nog en je zult snel genieten van een huid die er minder rood en vooral ook beter en jonger uitziet. Het geeft je een flinke extra dosis zelfvertrouwen in elk geval.

Declaratie bij zorgverzekeraar

Onze acne behandelingen kun je declareren bij je zorgverzekeraar indien dit in jouw pakket zit. Bij sommige verzekeraars is het wel nodig om een doorverwijzing van je huisarts te hebben.