Bij de schoonheidssalon in Nijmegen kun je terecht voor een effectieve acne behandeling in Nijmegen. Acne is een veel voorkomend probleem en kan ook op latere leeftijd nog ontstaan. Het is beslist niet iets wat alleen in de puberteit voorkomt. Kies je voor een acne behandeling in Nijmegen, dan weet je dat er gericht iets aan het probleem gedaan kan worden. Vooral als acne veel invloed heeft op jouw zelfvertrouwen, is het een prettige gedachte dat hier iets aan gedaan kan worden.

Maak een afspraak voor een acne behandeling in Nijmegen

Heb je last van acne? Dan kun je bij ons een afspraak maken voor een acne behandeling in Nijmegen. Hoe eerder je erbij bent, hoe sneller er iets aan gedaan kan worden. Acne is namelijk een veel voorkomend huidprobleem is. Er is bij acne sprake van verstopte of ontstoken talgklieren. In de meeste gevallen is de Propioni bacterie de grote boosdoener. Er is bovendien vaak sprake van een overproductie van talg. Hierdoor worden dode huidcellen vastgehouden en wordt de huid afgesloten. Talg kan er zo niet uit en er ontstaat een verstopping. De bacterie kan zich vervolgens sterk vermenigvuldigen.

Acne behandeling Nijmegen
Acne behandeling in Nijmegen

Er kan ook sprake zijn van disbalans in de hormoonhuishouding

Acne kan eveneens het gevolg zijn van disbalans in de hormoonhuishouding. Cortisol kan een oorzaak zijn van de overproductie van talg. Ook wanneer cortisol de oorzaak is van een overproductie van talg, kunnen er verstoppingen en ontstekingen ontstaan. Kies je voor de specialist in acne behandeling in Nijmegen, dan kunnen we je helpen om de conditie van je huid te verbeteren. We maken daarbij graag gebruik van actieve peelings, peelings die vol zitten met zeer actieve werkstoffen. Deze werkstoffen pakken de oorzaken en de symptomen van acne aan, zoals de overproductie van talg, comedonen, ontstekingen en een verdikte huid. Ook doen we er alles aan om bacteriële ophopingen tegen te gaan. Niet alleen kun je bij ons terecht om van je acne af te komen, maar ook als je op zoek bent naar een gezichtsbehandeling in Nijmegen.

Plan regelmatig een afspraak in

Bij ons kun je rekenen op ervaren specialisten en daarbij weet je dat je altijd behandeld wordt met de beste producten. Ook voor andere gezichtsbehandelingen ben je in onze schoonheidssalon in Nijmegen altijd meer dan welkom. Onze specialisten zijn zeer goed in staat om de conditie van je huid te verbeteren en om acne te behandelen. Plan snel een afspraak in als ook jij van je acne af wilt komen!